Cum funcționează Numerologia

Cum functioneaza numerologia

Totul vibrează în univers cu propria frecvență specifică. Găsind rata vibrației oricărui obiect, puteți stabili calitățile și energiile asociate cu el. Aplicând principiile numerologiei și folosind numai numele și data nașterii ca date de bază, puteți determina frecvențele majore aparținând diferitelor persoane. O analiză numerologică a frecvențelor calculate oferă informații semnificative despre peronalitățile și caracterele acestor oameni.

Numerologia este studiul simbolismului numerelor. Este folosită pentru a determina personalitatea unui om, punctele tari si talentele lui, obstacolele pe care trebuie să le depășească, nevoile sale interioare, reacțiile sale emoționale și modurile în care se raportează la ceilalți.

Numerologia reprezintă studiul numerelor, cu ajutorul cărora Universul poate fi mai uşor de înţeles. Numerele au un efect semnificativ asupra a tot ceea ce există în jurul nostru, inclusiv asupra noastră. Fiecare cifră în sine, ca valoare numerică, este înzestrată cu calități particulare, fiind în strânsă relație cu vibrațiile cosmice.

Din punctul de vedere al numerologilor, cifrele care guvernează viața individului au o influență de netăgăduit asupra destinului acestuia, ca parte a unui sistem. Ziua nașterii, anul, luna, etc…sunt privite în fapt, atât ca cifre, cât și ca entități energetice ce pot releva predispozițiile persoanei investigate.

Se pare că numerologia oferă răspunsuri multor domenii ale vieții, începând cu dragostea, cariera, banii și terminând cu sănătatea și chiar investigând personalitatea psihologică a individului. Numerologia explică într-un mod real resorturile fiecărui nativ, pentru că numărul este o realitate concretă și se încadrează într-o linie evolutivă a firii, a interpretării energetice și informatice a fiecărei ființe vii.

Numerele sunt influenţate de către calităţile atributelor lor planetare sau mitologice precum şi de energia universului şi de conştiinţa noastră colectivă, şi influenţează la rândul lor destinul. Aceasta se aplică în cazul numelui, vârstei sau anului în care trăim. Nu se referă doar la religie sau citirea viitorului – este o ştiinţă simplă care doar observă influenţele pe care numerele le au asupra comportamentelor şi caracteristicilor lumii materiale şi a persoanelor care locuiesc în ea. Viaţa fiecăruia dintre noi este condusă de către numere – cifra casei, de telefon, cifra de card. Numerele din numerologie sunt utilizate în tot ceea ce ne înconjoară, de la medicină la inginerie, bucătărie şi finanţe, influenţându-ne fiecare moment al vieţii. Numerologia este un mod sacru de a examina roata karmei şi de a înţelege cum dorim să interacţionăm cu aceasta.